FINNCON 1999

Turun yliopistolla 14.-15.8. klo 11-18

KUNNIAVIERAAT

Finnconin kunniavieraat ovat amerikkalainen kirjailija Connie Willis ja englantilainen kirjailija Philip Pullman.

Connie Willis on yksi science fiction -maailman palkituimpia ja arvostetuimpia romaani- ja novellikirjailijoita. Ensimmäinen suomennettu Willisin romaani Tuomiopäivän kirja ilmestyy heinäkuussa. Philip Pullmanin fantasiatrilogiasta Universumien tomu on suomennettu kaksi ensimmäistä osaa, kolmas ilmestyy loppuvuodesta.

Fanikunniavieraamme on ruotsalainen toimittaja ja sf-aktiivi Ahrvid Engholm.

OHJELMA

Varaa kloonisi mukaan, sillä runsaudenpula voi iskeä. Varmistuneet ohjelmanumerot täyttävät jo elämän tarkoituksen (niitä on siis 42) ja lisää on luvassa. Tässä muutamia makupaloja:

BILEITÄ JA KILPAILUJA

Launtaina on iltabileet Assarin Ullakolla aivan con-alueen kupeessa. Bileissä on myös perinteiset naamiaiset, joten nyt on aika kaivaa trekkiunivormut ja kohtaamispuvut naftaliinista, varsinkin kun soveliaasti pukeutuneena pääset edullisemmin sisään. Paras puku ja paras esitys palkitaan!

Conissa voit osallistua myös Filk-viisuihin. Filk on tuttu melodia uusilla sanoilla, esimerkiksi Juicen "Sika" örkkiversiona. Esitettävä kappale voi olla itse sanoitettu tai sanoittajan luvalla esitetty. Sanojen tulee olla SF-henkiset ja yleisölle entuudestaan tuntemattomat. Taustamusiikin voit tuoda itse (CD, c-kasetti). Sanat tulee toimittaa tuomaristolle viimeistään kilpailun alussa.

Ilmoittautumiset 10.8. menessä conitean sähköpostilistalle tai TSFS:n osoitteeseen.

TERVETULOA TURKUUN

Vieraamme majoittaa Sokos Hotel City Börs, con-alennuksella tietenkin. Huoneet kannattaa varata ensi tilassa, sillä elokuussa Turussa tapahtuu. Varauspalvelun numero on (02) 337 3800 ja sähköpostiosoite sales.turku@sok.fi

Lisätietoja:

Finncon 99 / TSFS ry.
PL 538
20101 TURKU

conitea@utu.fi
http://1999.finncon.org/

Järjestäjät:
Turun Science Fiction Seura ry. (pääjärjestäjä)
Turun yliopiston tieteiskulttuurikabinetti ry.
Turun yliopiston rooli- ja strategiapeliseura Tyrmä ry.
Manga- ja Anime Yhdistys ry.