TURKU: 1999Finncon 99
Seminaari äidinkielenopettajille

Pääsivu Yleistä Vieraat Ohjelma Majoitus Tukijaksi Yhteystiedot

Äidinkielenopettaja! Ovatko käsitteet science fiction, fantasia ja kauhu jääneet hämäriksi? Entä mitä ihmettä ovat roolipelaaminen ja larppaus? Olisitko halukas tuntemaan nämä nykynuorison suosiossa olevat asiat pintaa syvemmältä?

Finnconia edeltävänä päivänä eli perjantaina 13.8. pidetään äidinkielen opettajille, suomen kielen ja kirjallisuuden opiskelijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille suunnattu seminaari. Seminaarin tarkoituksena on selvittää perusasioista alkaen, mitä ovat science fiction-, fantasia- ja kauhu-kirjallisuus ja niihin liittyvä muu alakulttuuri sekä roolipelaaminen ja liveroolipelaaminen.

Seminaarin luennoista vastaavat kirjailija Johanna Sinisalo, FT Markku Soikkeli, FT Ilkka Mäyrä, FM Kristiina Prauda ja Sami Salmi. Seminaari kestää koko päivän. Kurssimaksu (18.6. jälkeen 200,-/opettajat ja 30,-/opiskelijat) maksetaan Turun Science Fiction Seura ry:n tilille 800028-5295713. Hintaan sisältyy osallistujille jaettava luentomateriaali sekä opettajille myös lounas ja kahvi. Viikonlopun Finnconiin on vapaa pääsy.

Ilmoittautumiset (9.8. mennessä) ja tiedustelut voi osoittaa Tytti Paanaselle, (02) 469 8313, e-mail tytpaana@utu.fi.

Tervetuloa!


targon.fi